Ataköy Uydu Servisi

Ataköy’ün tamamına uydu montajı ve tamiri hizmeti veriyoruz. Ataköy’ün herhangi bir yerinden bizi aradığınızda planlanan saatte adresinize ulaşıyoruz. 0212 625 8 625 Böylece müşterilerimizi uzun süre mağdur etmiyoruz. Yapılması gereken kurulum da olsa arıza da olsa en kısa sürede en iyi işi çıkarmaya çalışıyoruz. Güvenilir ve işinin ehli bir uydu anten servisi arıyorsanız bize ulaşabilirsiniz. İletişim numaralarımızdan haftanın her günü cevap alabilirsiniz.

Arıza ya da montaj ekibi isteyen adrese en kısa sürede ulaşıyoruz. Uzman kadromuz kısa süre içinde arızanın neyden kaynaklandığını bulabilecek yetkinlikte ustalardan oluşuyor. Gezici araçlarımız içerisinde yeterli cihaz, yedek parça ve donanımı hazır bulunduruyor. Arıza ve montaj için kullandığımız yedek parçalar ve cihazların orijinal, garantili olmasına ayrıca dikkat ediyoruz. Bu sayede yaptığımız işlemler daha uzun ömürlü oluyor ve sık sık arıza sıkıntısı yaşatmıyor.

Bireysel sisteminiz bozulduysa ya da merkezi uydu arızası sorunu yaşıyorsanız numaralarımızı tuşlayabilirsiniz. Verdiğimiz kaliteli ve güler yüzlü hizmeti ekonomik fiyatlarla da tamamlıyoruz. Bir arıza söz konusuysa sorunu tespit edip en uygun fiyatı çıkarıyoruz ve uygulamadan önce size bunu bildiriyoruz. Böylece sürpriz maliyetlerle baş başa kalmıyorsunuz. Kurulum söz konusu olduğunda ise en kaliteli ve uzun ömürlü materyallerle çalışıyor ve sizin için en uygun seçenekleri uygulamayı tercih ediyoruz.

Televizyon keyfiniz kesintiye uğramasın, planlarınız aksamasın istiyorsanız bize ulaşabilirsiniz. Uydu servisi ihtiyacınızı en güvenilir şekilde karşılıyoruz.

(0) Yorumlar

Yorum Yap