Sayın takipçilerimiz, Filbox şifreli uydu platformu ve bünyasinde barındırdığı Türksat üzerinden yayın yapan FİL TV kanalı 27.11.2018 tarihi itibariyle kapatılmıştır. Şirketin artan piyasaya ve satışların düşüklüğü sebebi ile kapatıldığını düşünmekteyiz. Şirketten yapılan açıklamada yayın ve üyelik satın alan müşterilere kullanmadıkları kısımların iadeleri yapılacaktır. 

Şirketin açıklaması şu şekilde ;

"Filbox Uydu Platform hizmeti 27.11.2018 tarihi itibariyle sona erecektir.Filbox üyeliğiniz devam ediyorsa, tarafınızdan tahsil edilmiş olan içerik ücretinizin kullanmadığınız kısmı size iade edilecektir. Filbox cihazının mülkiyeti size ait olup iade alınmamaktadır. İçerik ücret iadesi için aşağıdaki formda istenen bilgileri doldurmanızı rica ederiz. Eğer daha önce form doldurduysanız aynı formu tekrar doldurarak güncelleme yapabilirsiniz.

Filbox CAM modül kullanıyorsanız : Cihazınızın arkasında yer alan 11 haneli CA SN numarasını giriniz.

Filbox uydu alıcısı kullanıyorsanız : Cihazın altında yer alan 11 haneli CDSN ID numarasına ulaşabilir veya Filbox kumandanızdaki mavi tuşa basarak da ulaşabilirsiniz."

Iban numarası üyelik sahibine ait olmalıdır.

(1) Yorumlar

  • Santos Alberto / Nekt Point Kullanıcısı

    Santos Alberto / Nekt Point Kullanıcısı

    Kapandı ve Filboks İrdeto 2 şifreleri Ne OldU Acaba sonuçta Bu şifreler İrdeto Şirkjeti Tarafın dan Avrupa dan yönetiliyor yani Bu şifreler Modülün İçinde Kaldı ancak artık kullanılmayacak Hackerlere Duyurayım,,,,,,

    10 Ekim 2019, 22:42

Yorum Yap