Next Minix HD Tango Plus Güncel Yazılım Dosyalarını Aşağıdaki indir butonundan indirebilirsiniz, Yükleme talimatlarını takip ederek yükleminizi yapabilrisiniz.

Ürünün Fabrika (master) Şifresi : 9876

Gelen Yenilikler

Server bağlantı hatası giderildi, youtube sorunu giderildi, iptv de cihazın kilitlenmesi giderildi, iptv kapasite 200 kanala çıkarıldı, gshare güncellendi.

Yazılım Tarihi : 16.06.2017

indir

 

Next Minix hd Tango Plus Emu, Freshare server aktif etme işlemi;

Kumandadan F1+000 tuşlayarak EMU Ve Free Share özelliğini aktif edebilirsiniz..

FreeShare aktif etmek için internet bağlantınızı sağlıklı şekilde yaptıktan sonra Menü - Gereçler - Ağ Ayarları - Server Ayarları - Bölümünde iken IP/URL satırının üzerine gelip kumandadan yön tuşlarını kullanarak üstteki rakamı 40. sıraya getirin, Server Tipi GShare3 olarak görünecektir. kumandadan yeşil tuş ile bağlan tuşuna basarak bağlantı sağlayınız

Next Tango Plus Yazılım Yükleme Nasıl Yapılır ?

Cihazınız için güncel yazılımı indirerek USB Belleğinize kopyalayın.
(Eğer yazılım ziplenmiş ise öncelikle zipten çıkarmanız gerekir.)

USB Belleğinizi cihazınıza takın ve kumandadan USB tuşuna basın.

USB Belleğinizin içeriğini açılan bölümde görebilirsiniz, bu bölümden kumandanızın sağ sol tuşlarını kullanarak Yazılım sekmesine geliniz.

USB Belleğinize kopyaladığınız yazılım dosyasını OK tuşu ile seçin, yazılımı güncellemek isteyip istemediğinizi soran bir uyarı penceresi çıkacak “Evet” seçerek OK tuşlayın.

Yazılım yükleme işlemi başlayacaktır, cihaz yazılım yükleme işlemlerini bitirene kadar bağlantıları ile oynanmamalı ve fişten çekilmelidir.

Tüm işlemler tamamlandığında cihaz açılır ve kullanıma hazırdır.

(1) Yorumlar

  • Mustafa Eryılmaz

    Mustafa Eryılmaz

    Merhaba; sitedeki en son yazılımı yükledim iptv dosyası oluşturarak usb bellek ile cihaza yükledim işlem başarılı olduğu halde iptv kanalları görünmüyor manuel yükleme yaptığım zaman izleyebiliyorum gereçler kısmını kapatım açtığım zaman iptv kanallarım kayboluyor ne yapmam lazım?

    27 Eylül 2019, 10:54

Yorum Yap